Genieten in het centrum van Maastricht ligt nu binnen uw handbereik met onze 30 nieuwe kamers!

Op zoek naar een heerlijk verblijf midden in het centrum van Maastricht? Bij Hotel Crowne Plaza bent u op de juiste plek. Nu met 30 nieuwe prachtige kamers.

Het Hotel Centrum Maastricht: Crowne Plaza is de ideale uitvalsbasis om het centrum van bruisend Maastricht te verkennen. Wandel door de historische binnenstad, flaneer langs luxe boetiekjes en door de groene parken. Proef van de culinaire verrassingen in de chique restaurants of op de vele sfeervolle terrasjes. Aan het altijd gezellig Vrijthof in de binnenstad of op een pittoresk pleintje aan de Maas.

Bij het Hotel Centrum Maastricht: Crowne Plaza aan de Maas kunt u optimaal genieten van het Bourgondische leven!

Share webdesign holland op Facebook Share webdesign holland op Twitter Share webdesign holland op Twitter Share webdesign holland op Twitter

Crowne Plaza Maastricht

Ruiterij 1 - 6221 EW Maastricht

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Contact receptie

Telefoon: +31 43 3509191

 
Share webdesign holland op Twitter
 
 

Op zoek naar een heerlijk verblijf midden in het centrum van Maastricht? Bij Hotel Crowne Plaza bent u op de juiste plek. Nu met 30 nieuwe, prachtige kamers.

Het Hotel Centrum Maastricht: Crowne Plaza is de ideale uitvalsbasis om het centrum van bruisend Maastricht te verkennen. Wandel door de historische binnenstad, flaneer langs luxe boetiekjes en door de groene parken.

Bij het Hotel Centrum Maastricht: Crowne Plaza aan de Maas kunt u optimaal genieten van het Bourgondische leven!